вівторок, 26 травня 2015 р.

Екскурсія в бібліотеку


                   Бібліотека – море  книг,

                   Бібліотека – храм  науки,

                   Переступайте  наш поріг,

                   Беріть скарби нетлінні в руки.

       Є багато див на землі, створених природою і  зроблених  руками  людини. І серед них найбільше диво - книжка, у ній увесь неосяжний світ.

     25 травня в бібліотеку  на екскурсію завітали учні  1-го класу  Личковецької  середньої  школи  з  класним  керівником  Сталеною Л. Д.

    Попрощавшись  з Буквариком  першокласники  зацікавилися  дитячою  літературою, адже  попереду  літо, весела  пора  забав і цікавої  книжки.

       У мандрівку  книжковим  царством  учнів  повела я, зав. бібліотекою  і  чарівна  помічниця – волонтер,  студентка  Хмельницької  гуманітарно-педагогічної  академії   Сторожук  Т. І.

      Весело і  гамірно було в бібліотеці: загадки, прислів’я, вірші, казковий  бліц-турнір.

     З використанням  настільного  театру  моя  помічниця  зацікавила  присутніх  казкою «Коза дереза».

 

      Активні  помічниці бібліотекаря  Оліяр О., Бобровська Ю., Ільчишин А., Андреїв І. порадували своїх  однокласників  пісенькою « Мама і я».

 

 

     Познайомилися діти і запам’ятали правила, якими слід користуватися, щоб книга довго жила, як її берегти і продовжити їй життя. Ознайомилися з правилами користування бібліотекою.

 

      Книжка  наш  незвичайний друг, дуже  мудрий, який не вміє  говорити  вголос, але навчає нас  різних наук, розповідає  цікаві пригоди, дива, веде  нас до країни  Знань. Тож завжди беріть  його з собою.

 

      Увага! Бібліотека  продовжує  започатковані  «Літні казкові канікули – 2015»

Немає коментарів:

Дописати коментар