вівторок, 20 лютого 2018 р.

Біблія для тебе


      З 19 лютого в християнському світі розпочався  Великий піст, який триватиме до самого Великодня. Головна суть цього періоду - очистити тіло і душу.
Час Великого посту є воістину унікальним часом. Саме зараз кожен з нас може відволіктися від суєти. На допомогу стане читання літератури духовного змісту.  У бібліотеці  для вас книги від Всеукраїнського благодійного  фонду «Східноєвропейська гуманітарна місія»:
    Біблія (укр. мовою)
Видання містить канонічні книги Святого Письма Старого та Нового Завіту в перекладі проф. Івана Огієнка.
    Біблія для юних читачів
Книга призначена для дітей 7-10 років. Вона містить 92 біблійні історії, що оживають завдяки веселим та яскравим ілюстраціям. Це достеменні оповідання про те, як складалися стосунки між Богом та людиною. Книга допоможе дитині зробити перший крок у захопливий світ Біблії.
     Біблія для тебе
Книга є збіркою біблійних оповідань, викладених у певному історичному та хронологічному порядку, з коментарями, поясненнями та ілюстраціями. Для дітей старшого шкільного віку, а також дорослих читачів.
    Провідник до Біблії. Часи, сюжети
Довідкове видання, що пояснює біблійні теми та сюжети школярам та дорослим, які цікавляться Біблією, але ще не мали можливості її вивчати. Ретельне дослідження основних персонажів та подій Біблії викладено тут у цікавій і доступній формі. Для дітей старшого
шкільного віку.
     Провідник до Біблії. Робочий зошит
Книга є додатком довідкового видання «Провідник до Біблії. Часи, сюжети» та містить практичні завдання, вправи, контрольні запитання та ключі відповідей. Для дітей старшого шкільного віку, а також широкого кола читачів.
   Уроки виховання характеру
Збірка з десяти практичних уроків, які розглядають десять позитивних якостей характеру людини. До складу уроків входять приклади,
вправи, головоломки, практичні завдання, запитання тощо. Для дітей середнього шкільного віку, а також широкого кола читачів.




Немає коментарів:

Дописати коментар