середу, 7 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету

    6 лютого 2018 року у світі відзначили  День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та поважай: кращий Інтернет починається з тобою». День Безпечного Інтернету відзначається на другий день другого тижня другого місяця щорічно, і досить цікаве свято відзначали 28 січня – Всесвітній день Без Інтернету.
Ми живемо в епоху інформаційних технологій, які увійшли у життя кожного з нас. Сьогодні електронною павутиною користується кожен п'ятий українець. Розвиток сучасної глобальної мережі Інтернет дав поштовх у розвитку різного виду страхів для дітей та їхніх батьків. Користуючись послугами Інтернету не забувайте і про заходи безпеки у спілкуванні  та навчайте цим правилам і своїх дітей. В бібліотеці організовано тематичну виставку «День безпечного Інтернету».

  Разом з учнями 5-го класу і вчителем інформатики Л.Д.Перешлюгою повели розмову про те,що  в Інтернеті приховано досить багато небезпек як для дітей, так і для дорослих. Знання цих небезпек дозволить їх уникнути.


     Шановні батьки, якщо ваші діти користуються послугами Інтернету, то не забувайте стежити за змістом матеріалів, які переглядає ваше чадо, а краще користуйтеся системою «Батьківського контролю».  Спілкуйтеся частіше з дітьми, щоб вони не відчували себе самотніми, станьте для них найкращими друзями, з якими можна говорити на будь-які теми та вирішувати будь-які питання. Будьте пильними до будь-яких змін у поведінці та уподобань вашої дитини у зв'язку із появою в домі Інтернету.                        1.
Підказка:
    Читання чудово тренує мозок. Оксфордські вчені довели, що в процесі читання тренуються пізнавальні здібності мозку. При цьому активізуються області, які в інший час не бувають задіяні. При читанні кров надходить в області мозку, які пов’язані зі здібностями до концентрації і пізнання. Примітно, що цей ефект не виникає при перегляді телевізора або в процесі комп’ютерної гри.




Немає коментарів:

Дописати коментар