середу, 14 лютого 2018 р.

Людина у світі книг

       
    В рамках проведення Тижня зарубіжної літератури учні 6-го класу з вчителем зарубіжної літератури О.В.Бренькач запросили присутніх до спілкування на тему «Людина у світі книг». Повелася розмова про Книгу, про перші рукописні книги, славетного першодрукаря Івана Федорова, про найдавніші бібліотеки і сучасні українські книгозбірні. Цікавою видалася гра «Бібліотека – книжчин дім».
Нехай не буде жодного дня, щоб ви не прочитали бодай однієї сторінки з книги. І пам’ятайте слова з «Повісті минулих літ», що книги – плоди мудрості, джерело мудрості, світло мудрості. Людина, яка вміє і любить читати – щаслива людина. Навколо неї завжди багато розумних, добрих і вірних друзів. Друзі ці – книги.
 Вчіться у героїв книжок любити нашу землю, її мову, мистецтво. Мандруйте рідною країною, пізнавайте себе і людей, знайомтеся з подіями, які відбулися у давнину, заглядайте у майбутнє.  

      Сьогодні відзначають Міжнародний день дарування книг. Це добровільна акція. Вона спрямована на підвищення інтересу та доступу до книг і бібліотек. Мета Міжнародного дня дарування книги – надихати людей подарувати 14 лютого книгу – бібліотеці, другу, членам родини, об’єднати всіх, хто дарує книги і тих, хто заохочує любов до читання. В нашій бібліотеці постійнодіюча акція «Подаруй бібліотеці книгу».

Немає коментарів:

Дописати коментар