вівторок, 22 травня 2018 р.

Свято Матері


       День матері шанований нашими предками, бо від матері – і слово, і пісня, і молитва. Травень – місяць Пречистої Діви Марії, тож у неділю відбувся святковий концерт, щоб вшанувати Божу Матір, матір – Україну і нашу земну матусю, яка дала нам життя.
З теплим привітанням до матерів звернувся Личковецький сільський голова Дуда С.М.
Найріднішим, наймилішим матерям святковий настрій дарували ансамблі  дівчат «Сонечко» (А.Мацко, Д.Дутка, О.Оліяр, І.Андреїв, А.Козьмук, О.Бориско, В. Старейко) та  «Співаночка» (О.Ільчишин,В.Чупак, М.Башуцька, О.Малкович, М. Шовдра, О.Сута, О.Лещук, І.Оліяр), дуети М. Шовдра, О.Малкович і О.Ільчишин, В.Чупак, тріо М.Башуцька, О.Сута,О.Лещук.
Задушевні пісні виконував жіночий ансамбль (І.Мигаль, С.Озимак, О.Гриців, М.Огородник, М. Палюх).
Неперевершений був виступ талановитого саксофоніста, лауреата обласного конкурсу А. Града.
Тріо бандуристів О. Лещук, М.Шовдра, Ю.Вовк зачаровували грою усіх присутніх. За безмежну любов, опіку і турботу матерям дякували чудові солісти  Катруся Польна, Ірина Оліяр,Таня Дмитрик.
Піднесений святковий настрій дарували групи танцювального колективу Личковецького будинку культури  під керівництвом Т.Дмитрик.
Піснею-побажанням «Ми бажаєм..» завершили свято директор будинку культури С.Перешлюга та художній керівник С.Стадник. Ведучими святкового заходу були Д.Цітулець та Л.Андреїв.
   









Хорошим доповненням концерту стала розгорнута тематична виставка. Кожен бажаючий міг ознайомитися з творчими роботами І.Башуцької, М.Мудеревич, Х.Макар, Н.Ласюти, малюнками дітей, на яких зображена вічна материнська любов, лагідна та щира.
  




 Де б ми не були, що б не робили, та завжди матуся освітлює наш шлях своїм ніжним серцем, відданим своїй дитині. Вона завжди поруч — і в дні важкі, і в дні на щастя щедрі.
     Вам, любі наші матері, щастя земного, здоров'я доброго, хай горе обминає родини ваші, а Матір Божа вас оберігає.
   


Немає коментарів:

Дописати коментар