вівторок, 28 серпня 2018 р.

Велична і свята моя рідна земля


    Любіть Україну у сні й наяву,
    Вишневу свою Україну,
    Красу її, вічно живу і нову,
    І мову її солов’їну.
         Святковий концерт з нагоди 27-ої річниці з Дня Незалежності України з побажанням щастя, добра і злагоди, мирного неба розпочав Личковецький сільський голова С.М. Дуда.
   Під час святкового дійства свої таланти дарували присутнім  місцеві аматори.
Глядачі тепло зустрічали ансамбль дівчат (М.Шовдра, О.Малкович, О. Лещук,М.Башуцька, В.Чупак, О.Ільчишин, І.Оліяр).
  Дуети у складі О.Малкович , М. Шовдри та В.Чупак, О.Ільчишин бажали усім, щоб наша матінка – земля йшла незалежною дорогою в світле, щасливе майбуття, цвіла калиново, заквітчувалася нашою з вами любов’ю.
    Це моя Україна,
    Це моя Батьківщина! – утверджували  солістка концерту І.Оліяр та тріо дівчат(Д.Палюх, О.Лещук, М.Башуцька та А.Ільчишин, О.Ільчишин, В.Чупак). Пісню «Україночка росиночка» виконала наймолодша учасниця Катя Польна. Бурхливими оплесками підтримували жіночий ансамбль (І.Мигаль, М.Палюх, О.Цітулець, О.Гриців) з піснею «А в селі..»
   А яке захоплення викликали у глядачів  молодша і середня  групи танцювального колективу під керівництвом Т. Дмитрик.
   На завершення святкового концерту зичили усім здоров’я, миру, віри, надії, кращого майбутнього для  кожної сімї та нашої Батьківщини з піснею «Щастя Вам» О.Оліяр, А.Ільчишин, І.Андреїв.
Ведучими свята були Д.Цітулець та О.Ільчишин.



     У фойє будинку культури розгорнуто книжкову виставку «Моя країна –Україна», виставку творчих робіт М. Мудеревич, Х.Макар та І. Башуцької. А яке захоплення викликала авторська робота місцевої художниці Н.Семак  – картина «Ісус Христос на пшеничному лані нашого села». Цей шедевр варто переглянути кожному, особливо нашим односельчанам.



Радували і запрошували усіх до фотосесії гостинні Дід і Баба ( творча робота С.Перешлюги, І.Польної та Л.Андреїв).

Цього дня підбили перші підсумки фотоконкурсу «Книжкове літечко», в якому переможцями стали – Книга, Літо, згуртованість читачів бібліотеки, за що отримали солодощі від сільського голови. Щиро дякуємо. Не забувайте, конкурс продовжується до 30 вересня.

Протягом дня дітей розважали на  атракціонах.

Вірю в майбутнє твоє, Україно!
В небо блакитне і жовті поля.
Вірю в майбутнє твоє, Батьківщино -
Рідна, кохана,єдина земля!

Немає коментарів:

Дописати коментар