неділю, 29 грудня 2019 р.

Веселих свят у кожен дім


 
     Щиро вітаємо з прийдешнім Новим 2020 роком та Різдвом Христовим! Будьте щасливі, будьте здорові, успішні, нехай у кожну оселю завітає справжнє диво і зробить так, щоб нам усім кожен день жилося радісно й щасливо. Хай потік наших поздоровлень у серцях Ваших гучно роздасться, і нехай прийдешній  рік додасть нам віри, єднання і безмежного щастя. Хай новий рік буде для кожного з нас роком нових можливостей, успіхів, досягнень, виправдає всі наші надії, мрії і сподівання... і Бог завжди буде з нами!

       Завітайте в бібліотеку, щоб ознайомитися з книжковою виставкою – побажанням «Нехай зима дарує казку…» і не забудьте згадати чи вивчити колядки, віншування, адже незабаром Різдво Христове і для Вас чарівна книжкова інсталяція «Веселих свят у кожен дім» . «Дзвони Різдва», «Перед Божими яслами», «Веселих свят» братів Капранових, «Ніч перед Різдвом» М.Гоголя, «Снігова королева» Г. Х.Андерсена, улюблені зимові вірші та ін. абсолютні бестселери, які у різдвяні свята стануть чудовим сімейним читанням у вашій родині.


     
  З Новим роком, любі друзі! Чистого і мирного всім неба, любові, добра, оптимізму та надії на чудове майбутнє рідної України!


Немає коментарів:

Дописати коментар