неділя, 23 серпня 2015 р.

Візьмемо тепле літо у холодну зиму


Нинішня пора – час маринування та консервування, а ще у цей час господині варять пахуче, з плодів, настояних на сонці і літеплі, різнокольорове варення та ароматні компоти.
            Серпнева днина обдаровує врожаями саду та городу. Бо взимку таку вітамінну продукцію – як знайдемо, смакуватимуть і салати домашнього приготування.   Для тих, хто хоче дарунки щедрого літа зберегти на зиму в бібліотеці оформлено  підбірку  літератури, таку собі маленьку енциклопедію для тих,  хто сам консервує овочі і фрукти « Візьмемо тепле літо у холодну зиму».  Читачі мають можливість і свій улюблений рецепт залишити друзям. Цікавою для ознайомлення буде книга « Українські страви,» 1960 року видання, яку люб’язно надала в користування читачка бібліотеки пані Марія.


 
Дорогі господині! Кожен з цих рецептів готуйте з гарним настроєм, легким серцем і любов’ю до тих, для кого ви це робите.
            Смачного всім - всім!

 

Немає коментарів:

Дописати коментар