Нинішня пора – час маринування та консервування, а ще у цей
час господині варять пахуче, з плодів, настояних на сонці і літеплі,
різнокольорове варення та ароматні компоти.
Серпнева
днина обдаровує врожаями саду та городу. Бо взимку таку вітамінну продукцію –
як знайдемо, смакуватимуть і салати домашнього приготування. Для тих, хто хоче дарунки щедрого літа
зберегти на зиму в бібліотеці оформлено підбірку літератури, таку собі маленьку енциклопедію
для тих, хто сам консервує овочі і
фрукти « Візьмемо тепле літо у холодну зиму». Читачі мають можливість і свій улюблений
рецепт залишити друзям. Цікавою для ознайомлення буде книга « Українські страви,»
1960 року видання, яку люб’язно надала в користування читачка бібліотеки пані
Марія.
Дорогі господині! Кожен з цих рецептів готуйте з гарним
настроєм, легким серцем і любов’ю до тих, для кого ви це робите.
Смачного всім
- всім!
Немає коментарів:
Дописати коментар