суботу, 16 квітня 2016 р.

Василь Шкляр.Чорне сонце.


        Василь Шкляр – письменник, символ нашої національної самосвідомості, автор всенародно улюблених бестселерів «Чорний ворон»(«Залишинець»), «Маруся», «Кров кажана», «Елементал», «Тінь сови», «Ключ». Найпрестижніша з численних літературних нагород Шкляра – народна Шевченківська премія.
        Презентую новий твір Василя Шкляра «Чорне сонце» - Думу про братів азовських – мертвих і живих героїв незламного батальйону «Азов», які у серпні 2014 року своєю кров’ю викарбували на землі іловайській: «Герої не вмирають»,  «Слава Україні!», «Героям слава». Герої Василя Шкляра – це сучасні чорноярівці, упівці, його ще зовсім юні друзі – мудрі, дотепні, щирі, справедливі, чесні, відважні й безкомпромісні.
      Українське національне радіо створило унікальний проект «Авторські читання». Тож з 11 квітня о 22.10 кожного дня, крім вихідних, Ви зможете насолоджуватися сучасною українською літературою у прочитанні самих  авторів. Це неймовірна нагода сповна почути весь задум письменника, його почуття, зрештою емоції, якими він наділяв своїх героїв. Слухайте і читайте в бібліотеці метра сучасної української прози – Василя Шкляра і його повість «Чорне сонце», перший твір про сучасну визвольну війну українських оборонців на Донбасі. В бібліотеці для вас виставка одного автора « Василь Шкляр. Чорне сонце», книги для якої люб’язно запропонував користувач бібліотеки пан Богдан.
 


  

Немає коментарів:

Дописати коментар