середу, 16 серпня 2017 р.

День села в Личківцях

          У неділю, 13 липня відбулося урочисте святкування з нагоди 455-річчя заснування сіл Личківці і Трибухівці Личковецької сільської ради.
     Біля Будинку культури у цей день було велелюдно. Односельчани приходили сім’ями, родинами. Цікаво організовано дитячі забави, ігри. Багатьом жителям  сіл, які зробили вагомий внесок у розбудову краю, були вручені Почесні грамоти і Подяки, особливі слова вдячності за підтримку і розуміння, надання різноманітної допомоги адресовано Володимиру Михайловичу Ковалю, Заслуженому працівнику сільського господарства України, його дружній родині, яка ніколи не стоїть осторонь усіх добрих справ. Спонсорами концерту стали : ФГ «Ковалівське нове» та ТОВ «Агроінвест».
Завершилося дійство святковим концертом. Приємні хвилини відпочинку подарували усім присутнім Святослав Край, його дочка  Христина та вихованка естрадно – вокальної  студії «Водограй» Людмила Вегера. Співак є і волонтером, підтримує благодійні акції та відвідує наших солдат в зоні АТО, щоб заспівати бійцям душевну українську пісню і село отримало найцінніше – прапор з автографами наших захисників. Також глядачі мали можливість побачити талановиту юнь наших сіл, полинути у світ українського танцю,чарівної  мелодії вальсу, усіх розвеселив запальний танець «Ой, мамо, люблю Гриця…» ( керівник танцювальної студії при Будинку культури Тетяна Дмитрик).
У фойє вабила око виставка  «Моє село, неначе казка,таке барвисте і прекрасне», на якій можна було розглянути творчі роботи наших односельчан Діани Дутки, Оксани Дрімак, Іванни Мікусь, Марії Рубаняк, Наталії та Володимира Семаків та вихованців художньої студії (підготувала зав. бібліотекою Л.Андреїв).


 






















Неперевершений гурт «В добрий час» аж до ранку забавляв гостей та молодь села.
Організаторами свята були працівники будинку культури М.Пласконь, С.Перешлюга та Личковецький сільський голова Дуда Степан Миколайович.

Немає коментарів:

Дописати коментар