неділю, 3 червня 2018 р.

Бібліотечне літо - 2018


      За цікавим літнім дозвіллям – у бібліотеку. Традиційно, у день відзначення  чудового і зворушливого свята - Міжнародного дня захисту дітей,  1 червня, стартувало «Бібліотечне літо – 2018»
    Користувачів нашої бібліотеки очікує надзвичайно цікаве та насичене різноманітними іграми, запальними танцями та піснями, майстер-класами, конкурсами, розвагами, книжковими новинками літо. Загалом усе, щоб відпочинок був пізнавальним і корисним. Канікули найліпший час для читання літератури по шкільній програмі. Бібліоліто – це вже добра традиція нашої бібліотеки,  змістовне, книжкове дозвілля для користувачів книгозбірні.






Запрошуємо у незабутні літні бібліотечні пригоди.









Інформація
  Цікава книжкова подія відбувається в Києві - з 30 травня по 3 червня у Мистецькому Арсеналі триває VІII Міжнародний фестиваль «Книжковий Арсенал».  Інтелектуальна подія країни, що об’єднує літературу й мистецтво. Понад 150 видавництв і нішевих проектів представлять свої найкращі новинки, а дизайнери, ілюстратори, художники – виставкові проекти. Очікується близько 200 українських письменників і 75 гостей з 30 країн світу. Віртуальні мандрівки «На VІІI Міжнародному фестивалі «Книжковий Арсенал» чекає вас у бібліотеці.


Немає коментарів:

Дописати коментар