неділя, 2 червня 2019 р.

Бібліоліто - 2019

           Завершився ще один навчальний рік у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Личківці і останнім акордом було свято Останнього дзвоника. Це свято сповнене тепла і вдячності. Воно об’єднує і дарує гарний настрій та світлі надії.
З вітальним словом звернулася директор школи Шовдра Є.В., яка відзначила успіхи та досягнення учнів і вчителів, побажала гарного відпочинку і нових яскравих вражень.
 Я ж приєдналася до щирих побажань доброго книжкового літнього відпочинку, а нашим одинадцятикласникам, які ступають на стежину дорослого життя  зичимо досягнути задуманих цілей та втілити всі мрії. Ви – майбутнє  і  від Вас залежить  якою стане Україна. Бажаємо вам побільше оптимізму, натхнення та  наполегливості!
Випускниці школи, а мої користувачі бібліотеки Ващишин Христина, Гаврилюк Світлана та Цітулець Діана визнані найкращими, найактивнішими читачами Личковецької сільської бібліотеки. Щиро вдячна класному керівнику М.Я.Пагут.
І ось настала довгоочікувана хвилина, коли пролунав останній дзвінок, сповістивши про закінчення 2018-2019 навчального року. 
   Всеньке літо попереду, друзі! Час канікул! Час відпочинку! Жодних класів і парт. ВОЛЯ!!!  Пташині оркестри, садочки й поля з соковитими ягодами, річки й ставок з чистою водичкою, неймовірні краєвиди й пахощі. Усе це літо! Кожен камінчик, кожна крапелька роси може нас чогось навчити. Тож ховаймо нудьгу у найдальший куток. Хіба що про найвірніших приятелів вільного часу – про улюблені книги  - не забуваймо. Даймо спокій комп’ютерам і телевізорам. Вирушаймо разом назустріч новим знайомствам, новим пригодам, новим відкриттям!

 То як? Ви готові? Вирушаймо в  веселе, цікаве, пізнавальне, книжкове «Бібліоліто – 2019».  І розпочали веселе літо музичною дискотекою «Прощай школа. Здрастуй літо!»




Немає коментарів:

Дописати коментар