вівторок, 28 липня 2015 р.

Доторкнись пензлем до прекрасного


Вже понад рік в бібліотеці діє виставка робіт місцевих художників Наталії та Володимира Семаків. Зростали вони  в мальовничому селі Личківці, навчалися в місцевій школі. Пані Наталя закінчила Київські заочні курси « Оберіг», здобувши спеціальність керівника студії образотворчого мистецтва і вчителя малювання. Пан Володимир – майстер по дереву , різьбяр і самобутній художник.
Художня сім’я, які є активними помічниками бібліотеки у творчому пошуку прислухаються до своєї душі. Пані Наталя пробує себе в різних жанрах, але найбільше їй подобається малювати натюрморти. ЇЇ квіти на полотні ніби оживають,відчувається невловимий запах буйноцвіття картин, на яких зображено чарівно – казковий світ природи: ось суцільний букет живих квітів, в котрому можна побачити всі сорти і кольори природних ніжних фарб. Вони зігрівають душу, випромінюють добро,радість. Картини налаштовують на певний настрій, дарують відчуття прекрасного, спонукають відшукувати щоденні дива. Одразу хочеться самій опинитися в такому казковому місці. Пані Наталя і пан Володимир, як мовиться, художники від Бога.
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


Відвідувачі бібліотеки зачаровано знайомляться з творами майстрів.
          16 липня відбулася зустріч з митцями і пролунала пропозиція створити мистецьку студію для бажаючих опанувати вмінням майстерно володіти олівцем і пензлем, яку підтримав і сільський голова С.М.Дуда, завітавши до бібліотеки. 22 липня живописці провели майстер – клас і приступили до занять.
Також з роботами художників можна ознайомитися в соцмережах.
 

Немає коментарів:

Дописати коментар