неділю, 19 лютого 2017 р.

Гордімося друзі, що ми українці


            Учасник шоу  «Україна має талант», керівник студії «Водограй», буковинський волонтер Святослав Край  з патріотичною благодійною програмою   «Гордімося друзі, що ми українці»  16 лютого 2017 року завітав у Личковецьку середню школу. Творча акція співака має благодійну мету - збір коштів для потреб бійців, які служать в зоні АТО.
      В залі звучали пісні про Україну, про матерів, які виряджали своїх синів на боротьбу, пісні, народженні в АТО, авторські пісні.
      На цій зустрічі були присутні сільський голова Дуда Степан Миколайович та голова спілки ветеранів Афганістану Гусятинського району Храпливий Михайло Михайлович.
     Учні, вчителі та гості благодійного концерту спільно промовили молитву за мир в Україні, за усіх наших захисників.
     Діти, батьки яких перебували на Сході, разом з Святославом Краєм розгорнули синьо-жовте полотнище воїнів АТО.
     Зі словами вдячності до всіх присутніх звернулася директор школи Шовдра Євгенія Василівна, яка передала волонтеру грошову допомогу для потреб воїнів АТО та обереги, виготовлені учнями.
Сільська бібліотека теж приєдналася до благодійної акції.
    Незабутнє враження від концерту, море позитивного настрою. Велике спасибі пану Святославу та найщиріші побажання українським героям. Назавжди запам`ятається всім ця зустріч. Відеозапис можна переглянути в бібліотеці.



Немає коментарів:

Дописати коментар