середу, 8 лютого 2017 р.

Безпека дітей в Інтернеті

7 лютого Україна відзначила День безпечного Інтернету, який пройшов під гаслом: «Будь зміною: об’єднаймося для кращого Інтернету», який в Україні  відзначається з 2009 року за  підтримки « Майкрософт Україна»

День безпечного Інтернету (SID) відзначається другого дня другого тижня другого місяця щорічно. Тисячі людей в усьому світі об’єднуються заради підвищення освіченості з питань онлайн-безпеки, просування безпеки та позитивного використання цифрових технологій, особливо, дітьми та молоддю.


Разом з учнями 2-го та 4-го класів та вчителем інформатики Л. Д. Перешлюгою обговорили питання безпечної поведінки в Інтернеті, зацікавилися легендою про тенета інтернету «Чарівна країна  WWW», запропонували скористатися послугами сайту Оn-ляндія: безпечна веб-країна та ознайомитися з матеріалами, завдяки яким діти зможуть засвоїти основи безпечної роботи в Інтернеті.


Цікава презентація «Інтернет.Правила безпеки»  повелася з користувачами бібліотеки учнями 6-го класу, розгадували  ІТ- кросворди і, чесно кажучи, я теж дізналася багато цікавого.
Тож щиро кажу: 6-ий клас – Ви молодці! Ви - Всезнайки, тобто Інтернет-знайки!




В бібліотеці оформлено тематичну поличку «Безпека дітей в Інтернеті»


Немає коментарів:

Дописати коментар