пʼятницю, 30 вересня 2016 р.

Всеукраїнський день бібліотек





  30 вересня-Всеукраїнський день бібліотек. Сучасна бібліотека – це не просто книгозбірня, а й відкритий кожному безмежний інформаційний світ. День бібліотек – це й свято тих, із ким бібліотекар щоднини співпрацює, ділиться своїми думками, теплом свого серця, це свято моїх користувачів, відданих друзів читання. Я вдячна Вам за підтримку, за подаровані книги.

               Працівники Личковецької сільської ради.

                     

Із теплотою в серці згадую у цей святковий день вчителів Личковецької середньої школи, які щедро діляться своїми знаннями та досвідом. Дорогі шанувальники книги, прийміть найщиріші вітання також із Вашим святом – Днем Вчителя. Нехай Ваша нива колоситься добірними зернами людської мудрості, які Ви щедро засіваєте в душі своїх учнів, нехай зростають нові покоління мудрих і допитливих друзів книги.

У цей день, Всеукраїнський день бібліотек, зичу усім щастя, міцного здоров’я, невичерпного оптимізму, наснаги, молодецького запалу до нових творчих звершень, нехай ніколи не покидають Вас почуття Оптимізму, Віри, Надії, Любові і Мудрості-Софії. Бажаю творчості і натхнення, щастя, добробуту та любові вам і вашим родинам.
Наше свято співпадає з християнським святом Віри, Надії, Любові та їхньої матері Софії. Тож Віри  у власні сили, Надії на мир в Україні, Любові наших користувачів і Мудрості у здійсненні усіх планів.
З  святом бібліотек!

Немає коментарів:

Дописати коментар