понеділок, 21 листопада 2016 р.

Майдан. Україна. Шлях до Свободи.


        Третю річницю Дня Гідності та Свободи в Україні відзначають 21 листопада – у день початку подій, які стали для України історичними: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року. Українці відстоювали ідеали свободи та справедливості. Сьогоднішня дата повинна стати частиною належного вшанування громадянського подвигу, патріотизму і мужності Героїв, які виступили на захист демократичних цінностей та не пошкодували навіть власного життя задля оновлення української держави. Майдан перетворився на символ народження нового громадянського суспільства в Україні. Драматичні події назавжди увійшли в історію та стали частиною життя мільйонів українців.
            Низько вклоняємося Героям Небесної Сотні та усім українським воякам в зоні АТО, усім тим, хто власним життям демонструє щире прагнення українців жити у вільній , демократичній й суверенній державі.
    В бібліотеці розкрито виставку «Майдан. Україна. Шлях до Свободи». Користувачі переглянули відеоролики про події на Майдані, які показують хронологію подій Євромайдану.
       За волю стоятиму я до загину
       І прапор Шевченка
                               онукам віддам.
       Лише Батьківщина, лише Україна
       Світитиме вічно прийдешнім вікам.

 

                          Слава Україні!  Героям слава!

Немає коментарів:

Дописати коментар