вівторок, 30 травня 2017 р.

Цікава книжечка зове

                      У теплу травневу пору до бібліотеки  завітали учні 3-го класу  з вчителем  Л.Д. Сталеною на пізнавально-оглядову екскурсію.
     Діти із захопленням розглядали цікаві книжечки та здійснили захоплюючу мандрівку у царство книг, також  повторили  правила користування книгою і бібліотекою,  з інтересом розглянули нові надходження дитячої літератури та періодики для дітей.  Маленьких користувачів бібліотеки зацікавили книги з серії довідкових видань: «дитяча енциклопедія», «я пізнаю світ». Учні з цікавістю розглядали стелажі книжкової скарбниці. Новенькими  палітурками книги посміхнулися до малечі та повели їх у чарівний світ принцес та принців, фантастичних пригод та мандрів.
Цікавим доповненням до екскурсії стали  різноманітні  вікторини, загадки, та знайомство з «Казками від Олесі» (Олесі Шмири-Гаврилюк).
Весело та радісно було в цей день у бібліотеці, всім дуже сподобалась цікава та пізнавальна екскурсія.  Юні читачі розповіли про свої улюблені книжки та задали безліч запитань. Наостанок діти пообіцяли бути активними користувачами бібліотеки, любити та бережливо ставитися до книг і отримали завдання на канікули – стати активними у       « Веселковому бібліотечному літі».
   Слова вдячності від маленьких користувачів передаємо пану  Василю Чайківському за солодощі.   
     







Немає коментарів:

Дописати коментар